Termeni și condiții / Terms and conditions

TERMENI ȘI CONDIȚII

PREZENTARE GENERALĂ

Acest site web este operat de SC ASOCIATIA NATUR KINDERGARTEN SRL (denumită în continuare WALDKINDER). Este o companie românească, care funcționează în Sibiu, cu numărul de identificare fiscală 41168274. Pe întreg site-ul, termenii „noi”, „nostru” și „al nostru” se referă la WALDKINDER. WALDKINDER oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționate de acceptarea dvs. a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor enunțate aici.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții („Termeni de serviciu”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare menționați aici și / sau disponibil prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza orice servicii. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Orice funcții sau instrumente noi care sunt adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 1 – TERMENII DE MAGAZIN ONLINE

Acceptând acești Termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul să permitem oricăruia dintre dependenții dvs. minori să utilizeze acest site. Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici în utilizarea Serviciului nu puteți încălca legile din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la, legile drepturilor de autor). Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă. Încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 – CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul către oricine din orice motiv, în orice moment. Trebuie să înțelegeți că conținutul trimis de dvs. (fără a include informații despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele. Sunteți de acord să nu reproduceți, să duplicați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră . Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 – EXACTITATEA, COMPLETAREA ȘI OPORTUNITATEA INFORMAȚIILOR

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai rapide. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propria răspundere. Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PRETURI

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare. Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea monitorului computerului pentru orice culoare va fi corectă. Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă, la latitudinea noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă. Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă vor satisface așteptările sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 – EXACTITATEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚII CONTARE

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană, per gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, putem încerca să vă informăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate în momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori. Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile efectuate în magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. Pentru mai multe detalii, consultați politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 7 – INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nici nu monitorizăm, nici nu avem niciun fel de control sau intrare. Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum este” și „în măsura în care sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nici o răspundere care decurge din sau care se referă la utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților. Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți. De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi caracteristici și / sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții.

SECȚIUNEA 8 – LINKURI TERȚE

Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți. Link-urile terților de pe acest site vă pot direcționa către site-uri terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale sau site-uri web terțe, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți. Nu suntem răspunzători pentru orice daune sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web terțe. Consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele de la terțe părți ar trebui să fie direcționate către terțe părți.

SECȚIUNEA 9 – COMENTARII UTILIZATORULUI, FEEDBACK ȘI ALTE TRIMITERI

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite mesaje specifice (de exemplu, participări la concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentariu pe care ni l-ați transmis. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătim despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii. Este posibil, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, calomniant, defăimător, pornografic, obscen sau inacceptabil sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții. Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. să nu conțină materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau să conțină orice virus de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web asociat. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare pe noi sau terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea și nu ne asumăm răspunderea pentru orice comentarii postate de dvs. sau de orice terță parte.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE

Trimiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 – ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă în orice moment fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) . Nu ne asumăm nicio obligație de actualizare, modificare sau clarificare a informațiilor din Serviciu sau de pe orice site web conex, inclusiv, fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care este impus de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe vreun site web conex nu trebuie luată pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 – UTILIZĂRI INTERZISE

În plus față de alte interdicții prevăzute în Termeni și condiții, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) pentru a încălca orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) pentru a viola sau încălca drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, răni, defăima, calomnia, denigra, intimida sau discrimina în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) pentru a transmite informații false sau înșelătoare; (g) pentru a încărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, a altor site-uri web sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru a face spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) pentru a interfera sau ocoli caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECȚIUNEA 13 – DECLARAȚIE DE GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu asigurăm, nu reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, la timp, sigură sau fără erori. Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea serviciului vor fi exacte sau fiabile. Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără a vă notifica. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate către dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „în măsura în care sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expresă, fie implicit, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare. În niciun caz, WALDKINDER, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru nici un prejudiciu, pierdere, reclamație sau orice fel de daună directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială sau consecutivă de orice fel, inclusiv, fără a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care decurg din utilizarea oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate folosind serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierderea sau deteriorarea de orice fel a rezultat al utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit exclusivitatea cu privire la limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 – INDEMNIFICARE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să mențineți inofensiv WALDKINDER și părinții noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații, inofensivi de orice revendicare sau cerere, inclusiv onorarii ale avocaților rezonabile, efectuate de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea dvs. de către acești Termeni și condiții sau documentele pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECȚIUNEA 15 – SEVERABILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau imposibilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar partea neexecutabilă va fi considerată separată de acești Termeni și condiții, iar o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 – ÎNCETARE

Obligațiile și pasivele părților asumate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului acord în toate scopurile. Acești Termeni și condiții sunt eficienți, cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de către dvs. sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni și condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru. Dacă, în opinia noastră unică, nu respectați sau suspectăm că nu ați respectat orice termen sau prevedere a acestor Termeni și condiții, putem, de asemenea, să denunțăm acest acord în orice moment fără notificare prealabilă și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data încetării; și / sau, în consecință, vi se poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 – ÎNTREGUL ACORD

Neexercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere. Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau cu privire la Serviciu constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane, fie oral, fie scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor). Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat.

SECȚIUNEA 18 – LEGEA APLICABILĂ

Acești Termeni și condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

SECȚIUNEA 19 – MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU

Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea dvs. continuă sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebări despre Termenii și condițiile ar trebui să ne fie trimise la contact@waldkinder.ro.

POLITICA DE RAMBURSARE

Politica noastră de rambursare este de 14 zile. Dacă au trecut 14 zile de la achiziția dvs., din păcate nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb. Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care ați primit-o. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare. Există anumite situații în care se acordă numai rambursări parțiale (dacă este cazul) – Orice articol care nu se află în starea inițială, este deteriorat sau are piese lipsă din motive care nu se datorează erorii noastre – Orice articol care este returnat la mai mult de 14 zile de la livrare.

Rambursări (dacă este cazul)

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării. Dacă sunteți aprobat, atunci rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. bancar sau metodei de plată inițiale, într-o anumită perioadă de zile.

Rambursări cu întârziere sau lipsă (dacă este cazul)

Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi din nou contul dvs. bancar. Apoi contactați banca emitentă a cardului, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. va fi publicată oficial. Apoi contactați banca dvs. Există adesea o perioadă de procesare înainte de a fi publicată o rambursare. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la contact@waldkinder.ro.

Articole la reducere (dacă este cazul)

Doar articolele cu preț întreg pot fi rambursate, din păcate articolele reduse nu pot fi rambursate.

Schimburi (dacă este cazul)

Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă doriți să îl schimbați cu același articol, trimiteți-ne un e-mail la contact@waldkinder.ro și trimiteți articolul dvs. la str. Bieltz Eduard Albert, nr. 65, Sibiu, România.

Livrarea returului

Pentru a returna produsul, ar trebui să trimiteți produsul prin poștă la str. Bieltz Eduard Albert, nr. 65, Sibiu, România.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de expediere pentru returnarea articolului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul expedierii de returnare va fi dedus din rambursare. În funcție de locul în care locuiți, timpul necesar pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs. poate varia. Ar trebui să luați în considerare utilizarea unui serviciu de curierat. Nu garantăm că vom primi articolul returnat.

SCHIMBĂRI

Putem actualiza din când în când aceaști Termeni și condiții pentru a reflecta, de exemplu, modificările practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau dacă doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@waldkinder.ro sau prin poștă folosind această adresă: str. Bieltz Eduard Albert, nr. 65, Sibiu, România.

TERMS AND CONDITIONS

OVERVIEW 

This website is operated by SC ASOCIATIA NATUR KINDERGARTEN SRL (further referred to as WALDKINDER). It is a Romanian corporation, operating from Sibiu, with fiscal identification number 41168274. Throughout the site, the terms “we”, “us” and “our” refer to WALDKINDER. WALDKINDER offers this website, including all information, tools and services available from this site to you, the user, conditioned upon your acceptance of all terms, conditions, policies and notices stated here.

By visiting our site and/ or purchasing something from us, you engage in our “Service” and agree to be bound by the following terms and conditions (“Terms of Service”, “Terms”), including those additional terms and conditions and policies referenced herein and/or available by hyperlink. These Terms of Service apply to all users of the site, including without limitation users who are browsers, vendors, customers, merchants, and/ or contributors of content.

Please read these Terms of Service carefully before accessing or using our website. By accessing or using any part of the site, you agree to be bound by these Terms of Service. If you do not agree to all the terms and conditions of this agreement, then you may not access the website or use any services. If these Terms of Service are considered an offer, acceptance is expressly limited to these Terms of Service.

Any new features or tools which are added to the current store shall also be subject to the Terms of Service. You can review the most current version of the Terms of Service at any time on this page. We reserve the right to update, change or replace any part of these Terms of Service by posting updates and/or changes to our website. It is your responsibility to check this page periodically for changes. Your continued use of or access to the website following the posting of any changes constitutes acceptance of those changes.

SECTION 1 – ONLINE STORE TERMS 

By agreeing to these Terms of Service, you represent that you are at least the age of majority in your state or province of residence, or that you are the age of majority in your state or province of residence and you have given us your consent to allow any of your minor dependents to use this site.  You may not use our products for any illegal or unauthorized purpose nor may you, in the use of the Service, violate any laws in your jurisdiction (including but not limited to copyright laws).  You must not transmit any worms or viruses or any code of a destructive nature.  A breach or violation of any of the Terms will result in an immediate termination of your Services.

SECTION 2 – GENERAL CONDITIONS 

We reserve the right to refuse service to anyone for any reason at any time.  You understand that your content (not including credit card information), may be transferred unencrypted and involve (a) transmissions over various networks; and (b) changes to conform and adapt to technical requirements of connecting networks or devices. Credit card information is always encrypted during transfer over networks.  You agree not to reproduce, duplicate, copy, sell, resell or exploit any portion of the Service, use of the Service, or access to the Service or any contact on the website through which the service is provided, without express written permission by us.  The headings used in this agreement are included for convenience only and will not limit or otherwise affect these Terms.

SECTION 3 – ACCURACY, COMPLETENESS AND TIMELINESS OF INFORMATION 

We are not responsible if information made available on this site is not accurate, complete or current. The material on this site is provided for general information only and should not be relied upon or used as the sole basis for making decisions without consulting primary, more accurate, more complete or timelier sources of information. Any reliance on the material on this site is at your own risk.  This site may contain certain historical information. Historical information, necessarily, is not current and is provided for your reference only. We reserve the right to modify the contents of this site at any time, but we have no obligation to update any information on our site. You agree that it is your responsibility to monitor changes to our site.

SECTION 4 – MODIFICATIONS TO THE SERVICE AND PRICES

Prices for our products are subject to change without notice.  We reserve the right at any time to modify or discontinue the Service (or any part or content thereof) without notice at any time.  We shall not be liable to you or to any third-party for any modification, price change, suspension or discontinuance of the Service.

SECTION 5 – PRODUCTS OR SERVICES (if applicable)

Certain products or services may be available exclusively online through the website. These products or services may have limited quantities and are subject to return or exchange only according to our Return Policy.  We have made every effort to display as accurately as possible the colors and images of our products that appear at the store. We cannot guarantee that your computer monitor’s display of any color will be accurate.  We reserve the right, but are not obligated, to limit the sales of our products or Services to any person, geographic region or jurisdiction. We may exercise this right on a case-by-case basis. We reserve the right to limit the quantities of any products or services that we offer. All descriptions of products or product pricing are subject to change at any time without notice, at the sole discretion of us. We reserve the right to discontinue any product at any time. Any offer for any product or service made on this site is void where prohibited.  We do not warrant that the quality of any products, services, information, or other material purchased or obtained by you will meet your expectations, or that any errors in the Service will be corrected.

SECTION 6 – ACCURACY OF BILLING AND ACCOUNT INFORMATION

We reserve the right to refuse any order you place with us. We may, in our sole discretion, limit or cancel quantities purchased per person, per household or per order. These restrictions may include orders placed by or under the same customer account, the same credit card, and/or orders that use the same billing and/or shipping address. In the event that we make a change to or cancel an order, we may attempt to notify you by contacting the e‑mail and/or billing address/phone number provided at the time the order was made. We reserve the right to limit or prohibit orders that, in our sole judgment, appear to be placed by dealers, resellers or distributors.   You agree to provide current, complete and accurate purchase and account information for all purchases made at our store. You agree to promptly update your account and other information, including your email address and credit card numbers and expiration dates, so that we can complete your transactions and contact you as needed.   For more detail, please review our Returns Policy.

SECTION 7 – OPTIONAL TOOLS 

We may provide you with access to third-party tools over which we neither monitor nor have any control nor input.  You acknowledge and agree that we provide access to such tools ”as is” and “as available” without any warranties, representations or conditions of any kind and without any endorsement. We shall have no liability whatsoever arising from or relating to your use of optional third-party tools.  Any use by you of optional tools offered through the site is entirely at your own risk and discretion and you should ensure that you are familiar with and approve of the terms on which tools are provided by the relevant third-party provider(s).  We may also, in the future, offer new services and/or features through the website (including, the release of new tools and resources). Such new features and/or services shall also be subject to these Terms of Service.

SECTION 8 – THIRD-PARTY LINKS 

Certain content, products and services available via our Service may include materials from third-parties.  Third-party links on this site may direct you to third-party websites that are not affiliated with us. We are not responsible for examining or evaluating the content or accuracy and we do not warrant and will not have any liability or responsibility for any third-party materials or websites, or for any other materials, products, or services of third-parties.  We are not liable for any harm or damages related to the purchase or use of goods, services, resources, content, or any other transactions made in connection with any third-party websites. Please review carefully the third-party’s policies and practices and make sure you understand them before you engage in any transaction. Complaints, claims, concerns, or questions regarding third-party products should be directed to the third-party.

SECTION 9 – USER COMMENTS, FEEDBACK AND OTHER SUBMISSIONS

If, at our request, you send certain specific submissions (for example contest entries) or without a request from us you send creative ideas, suggestions, proposals, plans, or other materials, whether online, by email, by postal mail, or otherwise (collectively, ‘comments’), you agree that we may, at any time, without restriction, edit, copy, publish, distribute, translate and otherwise use in any medium any comments that you forward to us. We are and shall be under no obligation (1) to maintain any comments in confidence; (2) to pay compensation for any comments; or (3) to respond to any comments.  We may, but have no obligation to, monitor, edit or remove content that we determine in our sole discretion are unlawful, offensive, threatening, libelous, defamatory, pornographic, obscene or otherwise objectionable or violates any party’s intellectual property or these Terms of Service.  You agree that your comments will not violate any right of any third-party, including copyright, trademark, privacy, personality or other personal or proprietary right. You further agree that your comments will not contain libelous or otherwise unlawful, abusive or obscene material, or contain any computer virus or other malware that could in any way affect the operation of the Service or any related website. You may not use a false e‑mail address, pretend to be someone other than yourself, or otherwise mislead us or third-parties as to the origin of any comments. You are solely responsible for any comments you make and their accuracy. We take no responsibility and assume no liability for any comments posted by you or any third-party.

SECTION 10 – PERSONAL INFORMATION 

Your submission of personal information through the store is governed by our Privacy Policy.

SECTION 11 – ERRORS, INACCURACIES AND OMISSIONS 

Occasionally there may be information on our site or in the Service that contains typographical errors, inaccuracies or omissions that may relate to product descriptions, pricing, promotions, offers, product shipping charges, transit times and availability. We reserve the right to correct any errors, inaccuracies or omissions, and to change or update information or cancel orders if any information in the Service or on any related website is inaccurate at any time without prior notice (including after you have submitted your order).  We undertake no obligation to update, amend or clarify information in the Service or on any related website, including without limitation, pricing information, except as required by law. No specified update or refresh date applied in the Service or on any related website, should be taken to indicate that all information in the Service or on any related website has been modified or updated.

SECTION 12 – PROHIBITED USES 

In addition to other prohibitions as set forth in the Terms of Service, you are prohibited from using the site or its content: (a) for any unlawful purpose; (b) to solicit others to perform or participate in any unlawful acts; (c) to violate any international, federal, provincial or state regulations, rules, laws, or local ordinances; (d) to infringe upon or violate our intellectual property rights or the intellectual property rights of others; (e) to harass, abuse, insult, harm, defame, slander, disparage, intimidate, or discriminate based on gender, sexual orientation, religion, ethnicity, race, age, national origin, or disability; (f) to submit false or misleading information; (g) to upload or transmit viruses or any other type of malicious code that will or may be used in any way that will affect the functionality or operation of the Service or of any related website, other websites, or the Internet; (h) to collect or track the personal information of others; (i) to spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (j) for any obscene or immoral purpose; or (k) to interfere with or circumvent the security features of the Service or any related website, other websites, or the Internet. We reserve the right to terminate your use of the Service or any related website for violating any of the prohibited uses.

SECTION 13 – DISCLAIMER OF WARRANTIES; LIMITATION OF LIABILITY 

We do not guarantee, represent or warrant that your use of our service will be uninterrupted, timely, secure or error-free.  We do not warrant that the results that may be obtained from the use of the service will be accurate or reliable.  You agree that from time to time we may remove the service for indefinite periods of time or cancel the service at any time, without notice to you.  You expressly agree that your use of, or inability to use, the service is at your sole risk. The service and all products and services delivered to you through the service are (except as expressly stated by us) provided ‘as is’ and ‘as available’ for your use, without any representation, warranties or conditions of any kind, either express or implied, including all implied warranties or conditions of merchantability, merchantable quality, fitness for a particular purpose, durability, title, and non-infringement.  In no case shall WALDKINDER, our directors, officers, employees, affiliates, agents, contractors, interns, suppliers, service providers or licensors be liable for any injury, loss, claim, or any direct, indirect, incidental, punitive, special, or consequential damages of any kind, including, without limitation lost profits, lost revenue, lost savings, loss of data, replacement costs, or any similar damages, whether based in contract, tort (including negligence), strict liability or otherwise, arising from your use of any of the service or any products procured using the service, or for any other claim related in any way to your use of the service or any product, including, but not limited to, any errors or omissions in any content, or any loss or damage of any kind incurred as a result of the use of the service or any content (or product) posted, transmitted, or otherwise made available via the service, even if advised of their possibility. Because some states or jurisdictions do not allow the exclusion or the limitation of liability for consequential or incidental damages, in such states or jurisdictions, our liability shall be limited to the maximum extent permitted by law.

SECTION 14 – INDEMNIFICATION 

You agree to indemnify, defend and hold harmless WALDKINDER and our parent, subsidiaries, affiliates, partners, officers, directors, agents, contractors, licensors, service providers, subcontractors, suppliers, interns and employees, harmless from any claim or demand, including reasonable attorneys’ fees, made by any third-party due to or arising out of your breach of these Terms of Service or the documents they incorporate by reference, or your violation of any law or the rights of a third-party.

SECTION 15 – SEVERABILITY 

In the event that any provision of these Terms of Service is determined to be unlawful, void or unenforceable, such provision shall nonetheless be enforceable to the fullest extent permitted by applicable law, and the unenforceable portion shall be deemed to be severed from these Terms of Service, such determination shall not affect the validity and enforceability of any other remaining provisions.

SECTION 16 – TERMINATION 

The obligations and liabilities of the parties incurred prior to the termination date shall survive the termination of this agreement for all purposes.  These Terms of Service are effective unless and until terminated by either you or us. You may terminate these Terms of Service at any time by notifying us that you no longer wish to use our Services, or when you cease using our site.  If in our sole judgment you fail, or we suspect that you have failed, to comply with any term or provision of these Terms of Service, we also may terminate this agreement at any time without notice and you will remain liable for all amounts due up to and including the date of termination; and/or accordingly may deny you access to our Services (or any part thereof).

SECTION 17 – ENTIRE AGREEMENT

The failure of us to exercise or enforce any right or provision of these Terms of Service shall not constitute a waiver of such right or provision.  These Terms of Service and any policies or operating rules posted by us on this site or in respect to The Service constitutes the entire agreement and understanding between you and us and govern your use of the Service, superseding any prior or contemporaneous agreements, communications and proposals, whether oral or written, between you and us (including, but not limited to, any prior versions of the Terms of Service).  Any ambiguities in the interpretation of these Terms of Service shall not be construed against the drafting party.

SECTION 18 – GOVERNING LAW 

These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Romania.

SECTION 19 – CHANGES TO TERMS OF SERVICE 

You can review the most current version of the Terms of Service at any time at this page.  We reserve the right, at our sole discretion, to update, change or replace any part of these Terms of Service by posting updates and changes to our website. It is your responsibility to check our website periodically for changes. Your continued use of or access to our website or the Service following the posting of any changes to these Terms of Service constitutes acceptance of those changes.

SECTION 20 – CONTACT INFORMATION 

Questions about the Terms of Service should be sent to us at contact@waldkinder.ro.

REFUND POLICY

Our policy lasts 14 days. If 14 days have gone by since your purchase, unfortunately we can’t offer you a refund or exchange. To be eligible for a return, your item must be unused and in the same condition that you received it. It must also be in the original packaging. To complete your return, we require a receipt or proof of purchase. There are certain situations where only partial refunds are granted (if applicable) – Any item not in its original condition, is damaged or missing parts for reasons not due to our error – Any item that is returned more than 14 days after delivery.

Refunds (if applicable)

Once your return is received and inspected, we will send you an email to notify you that we have received your returned item. We will also notify you of the approval or rejection of your refund. If you are approved, then your refund will be processed, and a credit will automatically be applied to your credit card or original method of payment, within a certain amount of days.

Late or missing refunds (if applicable)

If you haven’t received a refund yet, first check your bank account again. Then contact your credit card company, it may take some time before your refund is officially posted. Next contact your bank. There is often some processing time before a refund is posted. If you’ve done all of this and you still have not received your refund yet, please contact us at contact@waldkinder.ro.

Sale items (if applicable)

Only regular priced items may be refunded, unfortunately sale items cannot be refunded.

Exchanges (if applicable)

We only replace items if they are defective or damaged. If you need to exchange it for the same item, send us an email at contact@waldkinder.ro and send your item to str. Bieltz Eduard Albert, no. 65, Sibiu, Romania.

Shipping

To return your product, you should mail your product to str. Bieltz Eduard Albert, no. 65, Sibiu, Romania.

You will be responsible for paying for your own shipping costs for returning your item. Shipping costs are non-refundable. If you receive a refund, the cost of return shipping will be deducted from your refund. Depending on where you live, the time it may take for your exchanged product to reach you, may vary. You should consider using a trackable shipping service. We don’t guarantee that we will receive your returned item.

CHANGES

We may update this privacy policy from time to time in order to reflect, for example, changes to our practices or for other operational, legal or regulatory reasons.

CONTACT US

For more information about our privacy practices, if you have questions, or if you would like to make a complaint, please contact us by e‑mail at contact@waldkinder.ro or by mail using the this address: str. Bieltz Eduard Albert, no. 65, Sibiu, Romania.